Christopher McCandless zei ooit “The very basic core of a man’s living spirit is his passion for adventure“. Wat perfect verklaart waarom ik steeds opnieuw zoveel levensvreugde haal uit het beleven van nieuwe ervaringen.

Ik voel mezelf op mijn best wanneer ik er een actieve en gevariĆ«erde levensstijl kan op nahouden met voldoende uitdagingen waar reizen, sport en tijd in de natuur doorbrengen ontegensprekelijk deel uitmaken van het geheel. Het maakt mij een gezonder en meer stressbestendig persoon in plaats van te verglijden in een “couch potato”.

Het is dan ook mijn overtuiging dat iemands ware aard uiteindelijk altijd boven komt drijven tijdens sportieve ontmoetingen of als reisgezel op een trip in binnen- of buitenland.

We are never more fully alive, more completely ourselves, or more deeply engrossed in anything than when we are playing.

Daarom kan ik mij geen betere en eerlijkere manier indenken om mezelf te introduceren dan door momenten als deze met iemand te delen. Want het zijn die kleine momenten die mijn grootste herinneringen vormen tot op vandaag.

Where is the next Adventure?

Rien

COMMENTS

No comments yet.